ECO Toilet gaat sanitaire voorzieningen leveren aan Le Champion

Le Champion en BUKO Huisvesting en ECO Toilet hebben hun intensieve samenwerking bekrachtigd en een nieuw contract getekend. De partijen zijn al ruim 25 jaar aan elkaar verbonden. Samen zetten zij zich in om de evenementen van Le Champion gestroomlijnd en met een duurzaam karakter te organiseren.

Charles Nagel, directeur BUKO Huisvesting en ECO Toilet, geeft aan trots te zijn dat zij mogen meewerken aan de beleving van deelnemers bij de Le Champion evenementen. “BUKO Huisvesting ondersteunt Le Champion al jaren met tijdelijke accommodaties voor vrijwilligers. Maar ook dragen we met onze sanitaire voorzieningen bij aan de duurzame aspecten van de evenementen. ECO Toilet beschikt sinds kort over een installatie waardoor het recycling proces optimaler werkt en we samen nog meer aan een groene economie werken”.

Le Champion is erg te spreken over de uitstekende samenwerking met BUKO Huisvestingen ECO Toilet. ‘Hun oplossingen en klantgerichtheid bij onze evenementen vormt al vele jaren een stevige basis voor onze evenementen. We zijn blij dat we dit de komende jaren op een nog duurzamere manier voort kunnen zetten’, aldus Hans Bregman, Manager Facilitaire Zaken bij Le Champion.

Over Le Champion
Le Champion organiseert toonaangevende en onderscheidende sportevenementen op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen, zoals de Saucony Egmond Halve Marathon, de TCS Amsterdam Marathonde Dam tot Damloopde Ronde van Noord-Holland en de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Maar ook kleinschalige activiteiten, zoals fiets- en wandelreizen in binnen- en buitenland staan ieder jaar op het programma. In totaal brengt Le Champion jaarlijks 200.000 mensen in beweging en zijn er 18.000 leden aangesloten bij de vereniging. Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl.

gerelateerd nieuws.

mag ik
u helpen?

aanhef   
Mag ik u helpen?
ECO Toilet
BUKO Bedrijvenpark 2
Beverwijk
Postbus 519
1940 AM Beverwijk
T 0251 262700
F 0251 262701
info@ecotoilet.nl