• Evenementen toilet verhuur.

    Voor elk evenement - klein of groot - het juiste sanitair

    Evenementen toilet verhuur

Bereken hoeveel toiletten u nodig heeft.

Selecteer wat van toepassing is voor jouw evenement.

Ons advies is: ECO Toiletten en Plaszuilen

Naast ECO toiletten en plaszuilen bieden wij ook mindervalide toiletten en luxe toiletwagens aan.

Vul je gegevens in en ontvang een offerte.

Bedankt voor uw interesse in ECO Toilet.

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Succes met de verdere organisatie van uw evenement.

Evenementen toilet verhuur

Als je bezoekers uren in de rij moeten staan voor een vieze wc of zelfs de bosjes in moeten duiken om hun behoefte te kunnen doen, doet dat sterk afbreuk aan de beleving van jouw evenement. Terwijl goed sanitair regelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij helpen je graag.

Hoeveel bezoekers per toilet?

Hoeveel toiletten je nodig hebt, hangt af van méér factoren dan alleen het aantal bezoekers. Denk aan het tijdstip en de duur van je evenement. Voor een sportief toernooi overdag heb je minder sanitair nodig dan bij een concert tot in de kleine uurtjes of een festival dat twee of drie dagen duurt. Ook de verhouding mannen/vrouwen is belangrijk.

We regelen het samen

Bij ECO Toilet hebben we in totaal zo'n 8.500 toiletten. We doen dan ook elk weekend wel de 'sanitaire catering' van een evenement. Het hele jaar door. Al jarenlang. Van een pleinconcert tot een uitverkochte ArenA (denk ook aan toiletten voor wachtenden buiten!), van een kermis in het centrum van een provinciestad tot een driedaags popfestival met tienduizenden bezoekers in een natuurgebied. We hebben dus inmiddels prima inzicht in de specifieke sanitaire vereisten voor verschillende evenementen en festivals. Samen met jou zorgen we voor uitstekende verzorging van het sanitair, met voldoende frisse en hygiënische toiletvoorzieningen voor ál je bezoekers.

Compleet verzorgd

Je kunt de verzorging van tijdelijk sanitair desgewenst volledig aan ons overlaten. We plaatsen gewone ECO toiletten en mindervalidentoiletten, plaszuilentoiletwagens en handwasstations en verzorgen ook het beheer en het schoonmaken. We kunnen zelfs ons altijd vriendelijke Freshteam inzetten, die continu bij de sanitaire groepen aanwezig zijn om de toiletten tussendoor te reinigen, WC-papier bij te vullen en ook de omgeving schoon te houden. Zodat jouw bezoekers (je gasten) naderhand alleen maar praten over de fantastische optredens, en niet over de martelgang rond het toiletbezoek.

Overleggen over jouw evenement

Ben je bezig met de organisatie van een concert, festival of ander evenement waar tijdelijk extra sanitair nodig is? Of werk je bij de gemeente en ben je verantwoordelijk voor de openbare ruimte rond een evenement van derden? Wij ondersteunen je graag met advies én uitvoering. Stel je vragen of regel een afspraak voor overleg via onze contactpagina.

Sanitaire Voorzieningen.

Voor wie.

pluspunten.

mag ik
u helpen?

aanhef   
Mag ik u helpen?
ECO Toilet
BUKO Bedrijvenpark 2
Beverwijk
Postbus 519
1940 AM Beverwijk
T 0251 262700
F 0251 262701
info@ecotoilet.nl