• UW PARTNER IN TIJDELIJK SANITAIR.

  UW PARTNER IN TIJDELIJK SANITAIR

Uw partner in tijdelijk sanitair

ECO Toilet is al 25 jaar dé adviseur en leverancier op het gebied van tijdelijk sanitair voor evenementen, bouwprojecten, festivals en particuliere feesten of verbouwingen. Welke soort tijdelijk sanitair je ook nodig hebt... wij leveren het. 

Welke soort tijdelijk sanitair je ook nodig hebt, van één enkele mobiele toiletcabine voor een BBQ-party tot een hele serie toiletten en douches bij een groot openluchtfestijn... wij leveren het. Inclusief alle ondersteuning die daarbij hoort als het gaat om planning, logistiek, beheer, reiniging en veiligheid. Dus of je nu een chique feest voor 10 dames en heren of een grandioos event voor honderdduizend dance fans organiseert, neem voor de sanitaire planning contact op met ECO Toilet.

Wij willen graag een partner zijn en dat is meer dan een leverancier van toiletten. Wij zijn dienstverlenend en service gericht en werken altijd vanuit 4 principes:

1. We doen het netjes of we doen het niet
2. We werken service- en resultaatgericht
3. We nemen weloverwogen beslissingen
4. Langetermijnrelaties vormen de basis

7.500 eenheden en 40 service wagens  

Met een team van 50 medewerkers werken wij continu aan het optimaliseren van onze processen en maken hierbij gebruik van de mogelijkheden van automatisering. Ook denken wij graag “buiten de box” om het partnership te optimaliseren. Onze missie: erkend worden als de meest gewaardeerde specialist op het gebied van tijdelijk sanitair in Nederland.

ECO Toilet is onderdeel van de BUKO-organisatie. BUKO levert een totaalpakket aan producten en diensten op het gebied van huisvesting, transport, materieel, infrasupport en veiligheid voor tijdelijke, spoedeisende en permanente situaties. BUKO kan meer leveren dan de specifieke aanvraag voor sanitair.


 • sanitair advies op maat
 • pluspunten.

  mag ik
  u helpen?

  aanhef   
  Mag ik u helpen?
  ECO Toilet
  BUKO Bedrijvenpark 2
  Beverwijk
  Postbus 519
  1940 AM Beverwijk
  T 0251 262700
  F 0251 262701
  info@ecotoilet.nl