• Wie zijn wij...voor jou.

    Wie zijn wij...voor jou

Wij zijn dé ondernemende en creatief meedenkende specialist op het gebied van verhuur, leveren, reinigen en beheren van tijdelijk sanitair.

Sanitaire oplossingen voor elke gelegenheid

Of je nu een tuinfeest organiseert voor 10 mensen of een event met 50.000 bezoekers, of je een kleine bouwklus bij een particulier moet doen of een reuzenproject voor de overheid, wij ontzorgen je als het gaat om tijdelijk sanitair. Met losse toiletcabines, mobiele units of een luxe 5-sterren sanitairbus. Desgewenst inclusief handwasstations, zeepdispensers en voor grotere evenementen zelfs continu aanwezige 'fresh teams' die de boel lekker schoon en fris houden.

Snelle service in heel Nederland

Op drukke dagen hebben wij tot wel 6.000 toiletten uitstaan in heel Nederland. Die we niet alleen plaatsen, maar in veel gevallen ook beheren. Dat betekent dat onze eigen chauffeurs continu slim uitgestippelde routes rijden om de toiletten tijdig te kunnen legen en reinigen. Waarbij we natuurlijk scherp letten om bezoekersaantallen en gebruiksfrequentie, zodat er geen opstoppingen en rijen ontstaan. Onze serviceteams staan continu in verbinding met de centrale en we kunnen ze ook via GPS volgen, zodat we je bij hoge nood heel precies kunnen vertellen wanneer er iemand ter plaatse kan zijn om een toilet te plaatsen, te legen of te vervangen.

 

Wij werken met 40 servicewagens vanuit steunpunten in:

Beverwijk
Groningen
Heinenoord
Leeuwarden
Slootdorp
Wekerom
Zaltbommel

Kortom, wij staan overal voor u klaar. Dat is beloofd.

 

pluspunten.

mag ik
u helpen?

aanhef   
Mag ik u helpen?
ECO Toilet
BUKO Bedrijvenpark 2
Beverwijk
Postbus 519
1940 AM Beverwijk
T 0251 262700
F 0251 262701
info@ecotoilet.nl