Europees marktleider  Landelijke dekking  Gevarieerd aanbod Ecologisch en duurzaam

Tijdelijk toilet op de bouwplaats

Plaatsen, reinigen en ophalen.

Advies opvragen Offerte aanvragen
20.000 toiletten
10.000 urinoirs
Overal in Nederland

Ruim 50 jaar vertrouwd door diverse bouwers

Alles goed geregeld
op de bouwplaats

Volgens de Arbowet en het Bouwbesluit moet je voor je medewerkers sanitaire voorzieningen regelen. Maar eigenlijk regel je het vooral uit respect voor de behoeften van je medewerkers. Uit hygiënische overwegingen, maar net zo goed om economische redenen. Als er voldoende schone toiletten aanwezig zijn, hoeven de medewerkers minder ver te lopen, zodat minder tijd verloren gaat.

DIXI® ECO Toilet heeft zijn roots in de bouw

Ruim 50 jaar geleden begonnen wij met verhuur van toiletten op bouwplaatsen. Kort daarna hebben we plaszuilen, portable toiletten en mobiele urinoirs aan ons assortiment toegevoegd. Even als de handwasstations op basis van gel en water.

Producten bekijken Offerte aanvragen
20.000 toiletten
Landelijke dekking
Wekelijkse schoonmaak Tweewekelijkse of extra schoonmaak ook mogelijk
50 jaar ervaring
Vrachtwagen heeft toegang tot milieuzone
ECO toilet op een vrachtwagen

Voor een verbouwing

Wij geven advies op maat. Zodat je het juiste sanitair krijgt. Wij leveren het sanitair, op tijd en volgens afspraak. Een extra reiniging is mogelijk, net als een tweewekelijkse reiniging.

Sanitair in de bouw

Voor een bouwbedrijf

Wij leveren volgens afspraak en op contractbasis. Een ECO toilet is een voordelige oplossing voor ieder bouwproject. Gemakkelijk te plaatsen en wekelijks of vaker door ons gereinigd.

ECO toilet op de steiger bij de grootste zeesluis ter wereld in IJmuiden met op de achtergrond Tata Steel

Voor een bouwcombinatie

Wij leveren sanitair op maat. Volgens de gemaakte afspraken en op projectbasis. Een combinatie van ECO toiletten, plaszuilen en mobiel urinoir. Elke bouwplaats voorzien van het juiste sanitair. Daar zorgen wij voor.

Vragen die wij
vaak krijgen

Wij komen het sanitair wekelijks reinigen. Dat doen we volgens een vaste route en planning. We kunnen ook vaker langs te komen of een keertje extra. We doen dit graag in overleg. Wij zijn altijd bereikbaar. Je kunt ons bellen op 0251 – 26 27 00. We nemen graag de tijd om de mogelijkheden met je te bespreken.

Wij leveren het sanitair met een (kleine) vrachtwagen. Onze vrachtwagens mogen in de milieuzones rijden. Op locatie aangekomen, plaatst onze chauffeur het sanitair met een steekwagen op de gewenste plek.

De locatie moet goed bereikbaar én goed berijdbaar zijn voor onze vrachtwagen. Onze reinigingswagens zijn 2,5 meter breed, 3,2 meter hoog en wegen 7 ton. Ze kunnen op onverhard terrein rijden, zandgrond daarentegen niet. We kunnen de bouwplaats het beste bereiken als deze binnen een straal van vijf meter van een verharde weg ligt.

De minimale huurperiode is vier weken. De week waarin het toilet op locatie wordt geplaatst is de eerste huurweek. De week waarin het toilet wordt opgehaald is de laatste huurweek.

We kunnen het eigen risico, ongeacht de huurperiode, verminderen tot een bedrag van € 350,- per product. De kosten daarvan zijn € 1,50 per product per week. Het is niet mogelijk om het volledige eigen risico af te kopen. Zonder risicobeperking is het eigen risico tot € 1.250,- per product.

Voor het plaatsen van het sanitair is doorgaans een vergunning nodig, maar dit is ook vaak onderdeel van de vergunning voor het bouwproject of het evenement. Hoe dat precies zit, verschilt per gemeente en kun je daar dan ook het beste navragen.

Wij kunnen
je helpen