Jouw partner in
tijdelijk sanitair

Al 25 jaar de specialist en leverancier op het gebied
van tijdelijk sanitair voor bouwprojecten,
evenementen, festivals, anti-wildplasprojecten
en particuliere feesten of verbouwingen.

Ruim 25 jaar vertrouwd door onze langetermijnrelaties

Sanitaire oplossingen
voor elke gelegenheid

Welke soort tijdelijk sanitair je ook nodig hebt, van één enkele mobiele toiletcabine voor een BBQ-party tot een hele serie toiletten bij een groot openluchtfestijn… wij leveren het. Inclusief alle ondersteuning die daarbij hoort als het gaat om planning, logistiek, beheer, reiniging en veiligheid. Dus of je nu een luxe feest voor 10 dames en heren of een grandioos event voor honderdduizend dance fans organiseert, neem voor de sanitaire planning contact op met ECO Toilet.

Wij willen graag een partner zijn en dat is meer dan alleen een leverancier van toiletten. Wij zijn dienstverlenend en servicegericht en werken altijd vanuit vier principes.

Onze principes

We doen het netjes of niet We werken veilig, netjes en goed.
We nemen weloverwogen beslissingen ECO Toilet staat voor een doordachte bedrijfsvoering en een gezonde, gestage groei.
We zijn service-
en resultaatgericht
Dankzij onze service behalen we goede resultaten en dankzij deze resultaten is ons bedrijf sterk en gezond.
Langetermijnrelaties
vormen de basis
Wederzijds vertrouwen vormt in onze visie het beste funda­ment om op voort te bouwen.

Wij gaan voor continuïteit

HET BEGINT BIJ ONSZELF

Wij gaan voor continuïteit. Niet ten koste van het milieu en de leefbaarheid van onze aarde. Wij nemen onze bedrijfsvoering onder de loep en zoeken samen met ketenpartners voortdurend naar mogelijkheden en concepten die duurzaamheid versterken en verspilling of afval voorkomen. We doen alleen zaken met partners die zich houden aan de regelgeving, internationale gedragsnormen en die de mensenrechten respecteren.

WIJ ONDERNEMEN VERANTWOORD

Bij de integratie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in onze organisatie onderschrijven we de zeven principes van MVO volgens NEN-ISO 26000. Deze vormen onze leidraad bij het verankeren van MVO in onze organisatie.

De producten en service van ECO Toilet voldoen aan strenge ISO-kwaliteitseisen en aan de kwaliteitsvoorwaarden zoals die staan vastgelegd in de VGM checklist voor aannemers (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) van het Nederlands Certificeringskantoor (NCK).

DOWNLOADS

ISO 14001 Certificaat ISO 9001 certificaat VGM Beleidsverklaring Checklist Aannemers VCA**

ECO Toilet houdt van helderheid en transparantie. Heb je vragen over certificeringen of milieuaspecten? Aarzel dan niet en stel je vraag via het e-mailformulier of bel ons.

50 teamspelers

Met een team van 50 medewerkers werken wij continu aan het verbeteren van onze processen en maken hierbij gebruik van de mogelijkheden van automatisering. Ook denken wij graag buiten gebaande wegen om het partnership te optimaliseren. Onze missie: erkend worden als de meest gewaardeerde specialist op het gebied van tijdelijk sanitair in Nederland.

Kom ook bij ons team!

Bekijk onze vacatures

Vragen die wij
vaak krijgen

ECO staat voor de meest ECOnomische sanitaire oplossing op locatie. Maar ECO staat ook voor ECOlogisch. We gebruiken biologisch afbreekbare middelen (een blauwe pil die geuren neutraliseert) en de urine en fecaliën die we inzamelen worden gerecycled tot fosfaat en biogas. Dat doen we in samenwerking met PWN. We hebben laatst geïnvesteerd in een zeefinstallatie waardoor we urine en fecaliën tijdens het legen van het sanitair nog beter kunnen opvangen en voorbewerken. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld.

Wij beschikken over de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2015, NEN-EN-ISO 14009:2015 en VGM Checklist Aannemers (VCA**). Je vindt ze op de pagina ‘over ons’.

Het KvK-nummer van ECO Toilet B.V. is 34078564.

De locatie moet goed bereikbaar en berijdbaar zijn voor onze vrachtwagens. Onze vrachtwagens zijn 2,5 meter breed, 3,2 meter hoog en doorgaans zo’n 7 ton zwaar. Ze kunnen op onverhard terrein rijden, maar niet op zandgrond. We kunnen de bouwplaats of het evenemententerrein goed bereiken als deze binnen een straal van vijf meter van de verharde weg ligt.

Nee, wij zijn een verhuurbedrijf en we verkopen geen sanitair.

Wij kunnen
je helpen

team-ecotoilet