Jouw partner in
tijdelijk sanitair

Ruim 50 jaar de specialist en leverancier op het
gebied van tijdelijk sanitair en persoonlijke hygiëne producten
voor bouwprojecten, evenementen, kantooromgeving,
anti-wildplasprojecten en particuliere feesten of verbouwingen.

Ruim 50 jaar vertrouwd door onze langetermijnrelaties

Sanitaire oplossingen
voor elke gelegenheid

Welke soort tijdelijk sanitair je ook nodig hebt, van één enkele mobiele toiletcabine voor een BBQ-party tot een hele serie toiletten bij een groot openluchtfestijn… wij leveren het. Inclusief alle ondersteuning die daarbij hoort als het gaat om planning, logistiek, beheer, reiniging en veiligheid. Dus of je nu een luxe feest voor 10 dames en heren of een grandioos event voor honderdduizend dance fans organiseert, neem voor de sanitaire planning contact op met ons.

Wij willen graag een partner zijn en dat is meer dan alleen een leverancier van toiletten. Wij zijn dienstverlenend en servicegericht.

Onze principes

We doen het netjes of niet We werken veilig, netjes en goed.
We nemen weloverwogen beslissingen Wij staan voor een doordachte bedrijfsvoering en een gezonde, gestage groei.
We zijn service-
en resultaatgericht
Dankzij onze service behalen we goede resultaten en dankzij deze resultaten is ons bedrijf sterk en gezond.
Langetermijnrelaties
vormen de basis
Wederzijds vertrouwen vormt in onze visie het beste funda­ment om op voort te bouwen.

Wij gaan voor continuïteit

HET BEGINT BIJ ONSZELF

Wij gaan voor continuïteit. Niet ten koste van het milieu en de leefbaarheid van onze aarde. Wij nemen onze bedrijfsvoering onder de loep en zoeken samen met ketenpartners voortdurend naar mogelijkheden en concepten die duurzaamheid versterken en verspilling of afval voorkomen. We doen alleen zaken met partners die zich houden aan de regelgeving, internationale gedragsnormen en die de mensenrechten respecteren.

WIJ ONDERNEMEN VERANTWOORD

Bij de integratie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in onze organisatie onderschrijven we de zeven principes van MVO volgens NEN-ISO 26000. Deze vormen onze leidraad bij het verankeren van MVO in onze organisatie.

De producten en service van ECO Toilet voldoen aan strenge ISO-kwaliteitseisen en aan de kwaliteitsvoorwaarden zoals die staan vastgelegd in de VGM checklist voor aannemers (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) van het Nederlands Certificeringskantoor (NCK).

ECO Toilet houdt van helderheid en transparantie. Heb je vragen over certificeringen of milieuaspecten? Aarzel dan niet en stel je vraag via het e-mailformulier of bel ons.

Wij hebben ons ten doel gesteld het eigen energieverbruik en CO₂ emissie te beperken en te reduceren. Daarom conformeren wij ons aan de CO₂ Prestatieladder (niveau 3). Eind maart 2012 hebben wij het CO2-bewust certificaat niveau 3 behaald, dit certificaat is vernieuwd in februari 2022. Wij zijn erg blij met deze erkenning voor onze klimaatbewuste bedrijfsvoering.

Vragen die wij
vaak krijgen

Als particuliere klant kunt u online bestellen.

Als zakelijke klant kunt u gebruikmaken van het handige klantenportaal van DIXI! Hierin beschikt u op elk gewenst moment over een actuele lijst van uw orders. Bovendien kunt u in deze eigen, digitale omgeving zelf bestellingen plaatsen, stilleggen en annuleren. Inmiddels maken al 90% van alle DIXI-klanten met volle tevredenheid gebruik van dit klantenportaal. Een e-mail naar verhuur@dixi.nl is genoeg om u aan te melden. Via dit mailadres kunt u ook meer informatie ontvangen.

De locatie moet goed bereikbaar en berijdbaar zijn voor onze vrachtwagens. Onze vrachtwagens zijn 2,5 meter breed, 3,2 meter hoog en doorgaans zo’n 7 ton zwaar. Ze kunnen op onverhard terrein rijden, maar niet op zandgrond. We kunnen de bouwplaats of het evenemententerrein goed bereiken als deze binnen een straal van vijf meter van de verharde weg ligt.

Nee, wij zijn een verhuurbedrijf en we verkopen geen sanitair.

Voor u blijft voorlopig alles hetzelfde. De komende tijd blijven we onder de naam ECO Toilet voorzien in uw behoefte aan tijdelijk sanitair. U kunt blijven vertrouwen op onze hoge servicegraad, met als bijkomend voordeel dat onze landelijke dekking nu veel groter is geworden! U heeft nu bovendien meer te kiezen; naast de bekende ‘festival’- en bouwtoiletten levert DIXI ook luxe sanitaire containers, sanitaire toiletwagens en selfsupporting trailers. DIXI biedt voor elke doelgroep een oplossing op maat, waar dan ook in Nederland; op elke bouwplaats, tijdens elk evenement. En natuurlijk op nog veel meer locaties.

ECO staat voor de meest ECOlogisch sanitaire oplossing op locatie. We gebruiken biologisch afbreekbare middelen die geuren neutraliseert. De urine en fecaliën die we inzamelen worden gerecycled tot fosfaat en biogas. Dat doen we in samenwerking met PWN. We hebben een zeefinstallatie waardoor we urine en fecaliën tijdens het legen van het sanitair nog beter kunnen opvangen en voorbewerken. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld.

Wij beschikken over de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2015, NEN-EN-ISO 14009:2015, VGM Checklist Aannemers (VCA**) en CO2 – Prestatieladder.

Het KvK-nummer van DIXI Sanitary Services B.V. is 24328988.

We zijn in 2021 overgenomen door DIXI, Europees marktleider in toiletverhuur. Voor ons als ECO Toilet een mooie nieuwe stap, waarmee we de toekomst ingaan als de grootste toiletverhuurder van Nederland.

Wij kunnen
je helpen