Europees marktleider  Landelijke dekking  Gevarieerd aanbod Ecologisch en duurzaam

Sanitair voor gemeente en overheid

Plaatsen, reinigen en ophalen.

Rekenmodule Advies opvragen Offerte aanvragen
20.000 toiletten
10.000 urinoirs
Overal in Nederland

Ruim 25 jaar partner van gemeentes

Zo blijft het fris op straat

Rond grote evenementen helpen wij overheden en gemeenten graag met de plaatsing van tijdelijk sanitair om de instroom van extra bezoekers of wachtenden op te kunnen vangen. We adviseren over de meest praktische oplossing, plaatsing en logistiek. Natuurlijk zorgen we ook dat de voorzieningen geplaatst, beheerd en na afloop weer netjes weggehaald worden. Ieder zijn vak.

Samen organiseren we het

Samen met gemeenten en politie organiseren wij sanitaire voorzieningen voor allerlei evenementen. Van de Sinterklaasintocht tot Koningsdag. Van anti-wildplasprojecten tot kerstmarkten. ECO Toilet is de partner op het gebied van tijdelijk sanitair. Uiteindelijk gaat het er ons om dat onze opdrachtgevers zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Dat regelen wij. Zo goed mogelijk. Voor ons zijn dat gewone dingen. We willen die gewone dingen ongewoon goed doen. Daar zijn wij de beste in.

Offerte aanvragen
Landelijke dekking
50 jaar ervaring
EÉN aanspreekpunt
Gevarieerd aanbod Van een portable toilet tot een handwasstation
Sanitair voor nieuwjaarsduik

Voor de tradities

Nieuwjaarsduik, Sinterklaasintocht, braderieën of (kerst)markten. Op sommige evenementen komen zoveel bezoekers dat extra sanitair gewenst is. Wat de situatie ook is, wij spelen er slim op in.

Koningsdag Olympisch Stadion

Voor onze koning

De verjaardag van de Koning, op 27 april, is altijd één van de drukste dagen van het jaar voor ons. Van een groot feest van een landelijke radiozender tot een feestelijk evenement bij een (voetbal)stadion. Wij regelen het sanitair. Altijd en overal bijzonder goed geregeld.

Wildplastraject

Voor een anti-
wildplasproject

In samenwerking met gemeenten plaatsen wij extra sanitair op strategische plekken. Zoals uitgaansgebieden of bij stadions. Het sanitair wordt in het weekend of in de avonduren geplaatst en in de vroege ochtend weer opgehaald. Zo blijft alles schoon en fris.

Hoeveel toiletten heb je nodig?

Bereken het direct met onze handige rekenmodule!

Met de rekenmodule kun je uitrekenen hoeveel toiletten je ongeveer nodig hebt. De rekenmodule gaat uit van een gelijke verdeling tussen man en vrouw. De rekenmodule geeft een algemeen advies. Iedere situatie voor behoefte aan tijdelijke sanitair is verschillend.

Daarom geven onze specialisten het liefst advies op maat. Wij denken met je mee. Zowel in economisch, als logistiek en ecologisch perspectief. Probeer de rekenmodule uit.

Vragen die wij
vaak krijgen

Wij beschikken over de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2015, NEN-EN-ISO 14009:2015 en VGM Checklist Aannemers (VCA*). Je vindt ze op de pagina ‘over ons’.

ECO staat voor de meest ECOnomische sanitaire oplossing op locatie. Maar ECO staat ook voor ECOlogisch. We gebruiken biologisch afbreekbare middelen (een blauwe pil die geuren neutraliseert) en de urine en fecaliën die we inzamelen worden gerecycled tot fosfaat en biogas. We hebben in 2017 geïnvesteerd in een zeefinstallatie waardoor we urine en fecaliën tijdens het legen van het sanitair nog beter kunnen opvangen en voorbewerken. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld.

De locatie moet goed bereikbaar en berijdbaar zijn voor onze vrachtwagens. Onze reinigingswagens zijn 2,5 meter breed, 3,2 meter hoog en wegen 7 ton. Ze kunnen op onverhard terrein rijden, maar niet op zandgrond. We kunnen de bouwplaats of het evenemententerrein goed bereiken als deze binnen een straal van vijf meter van de verharde weg ligt.

Wij kunnen
je helpen