Klaarstaan

Contact met onze sanitair experts.

ECO Toilet B.V.

Parallelweg 92
1948NM
Beverwijk

Postbus 3
1940 AA Beverwijk

t 0251 262700
e info@ecotoilet.nl

KvK: 34078564
btw: NL8008.34.008.B01

Onze aangepaste openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van: 7.30 tot 17.00

Als het gaat om tijdelijk sanitair voor evenementen of bouwprojecten is het antwoord op bovenstaande vraag altijd: “Ja, wij kunnen je helpen.” Voor iedere vraag hebben we een antwoord en een oplossing.
Uiteindelijk gaat het er bij ECO Toilet om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk hun werk te laten doen.
Zodat de gasten, bezoekers of medewerkers  op uw evenement of bouwproject, zeker zijn van de allerbeste sanitaire voorzieningen. We willen die gewone dingen ongewoon goed doen.

Neem contact op via het contactformulier hieronder of bel direct met één van onze sanitair specialisten:0251 262700.

Vragen die wij
vaak krijgen

ECO staat voor de meest ECOnomische sanitaire oplossing op locatie. Maar ECO staat ook voor ECOlogisch. We gebruiken biologisch afbreekbare middelen (een blauwe pil die geuren neutraliseert) en de urine en fecaliën die we inzamelen worden gerecycled tot fosfaat en biogas. Dat doen we in samenwerking met PWN. We hebben laatst geïnvesteerd in een zeefinstallatie waardoor we urine en fecaliën tijdens het legen van het sanitair nog beter kunnen opvangen en voorbewerken. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld.

ECO Toilet is onderdeel van de BUKO-organisatie. BUKO is een familie van dienstverlenende bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw. Samen leveren we een totaalpakket aan producten en diensten op het gebied van huisvesting, transport, materieel, infrasupport en veiligheid voor tijdelijke, spoedeisende en permanente situaties. BUKO doet dus veel meer dan sanitaire voorzieningen. Nieuwsgierig naar wat BUKO nog meer voor jou kan betekenen? Ga naar buko.nl voor ons hele verhaal.

Wij beschikken over de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2015, NEN-EN-ISO 14009:2015 en VGM Checklist Aannemers (VCA**). Je vindt ze op de pagina ‘over ons’.

Het KvK-nummer van ECO Toilet B.V. is 34078564.

De locatie moet goed bereikbaar en berijdbaar zijn voor onze vrachtwagens. Onze vrachtwagens zijn 2,5 meter breed, 3,2 meter hoog en doorgaans zo’n 7 ton zwaar. Ze kunnen op onverhard terrein rijden, maar niet op zandgrond. We kunnen de bouwplaats of het evenemententerrein goed bereiken als deze binnen een straal van vijf meter van de verharde weg ligt.

Nee, wij zijn een verhuurbedrijf en we verkopen geen sanitair.

Wij kunnen
je helpen

team-ecotoilet