Europees marktleider  Landelijke dekking  Gevarieerd aanbod Ecologisch en duurzaam

Evenementen toilet verhuur

Voor elk evenement – klein of groot – het juiste sanitair.

Rekenmodule Advies opvragen Offerte aanvragen
20.000 toiletten
10.000 urinoirs
Overal in Nederland

Ruim 50 jaar vertrouwd door diverse organisatoren

We doen het voor de bezoeker

Evenementen draaien meer en meer om beleving. De populairste artiesten, de hipste foodtrucks en de lekkerste biertjes. Allemaal ingrediënten voor een geslaagd evenement. Maar ook schoon en fris sanitair is onmisbaar. Goed sanitair is makkelijk en snel te regelen. Wij garanderen schoon en fris sanitair tijdens een evenement. Waardoor de totaalbeleving van de bezoeker over het evenement positief blijft. De gewone dingen ongewoon goed doen. Daar zijn wij het beste in.

Samen regelen we het

Ieder evenement is anders en vraagt om een unieke aanpak. ECO Toilet is ieder weekend betrokken bij drukbezochte evenementen. Het hele jaar door. Al jarenlang. Van een pleinconcert tot een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Van een kermis in het centrum van een stad tot een meerdaags dancefestival in een natuurgebied. Samen regelen wij het. Wij denken aan alles. Van de opbouw tot de afbouw.

Offerte aanvragen
20.000 toiletten
Gevarieerd aanbod. Van portable toilet tot toiletwagen.
Duurzame oplossing
Eén aanspreekpunt Altijd advies op maat
50 jaar ervaring
Toilet verhuur evenementen

Voor een sportevenement

Van een hardloopwedstrijd tot een triatlon. Toiletten bij de start, langs de weg en bij de finish. Wat de situatie ook is, wij spelen er slim op in. Dankzij onze jarenlange ervaring.

Freshteam voor schoon en frisgarantie tijdens Bevrijdingsfestival Haarlem

Voor een popconcert

Een popconcert, een kermis of lokaal food festival. Al onze voorzieningen zijn geschikt voor ieder evenement. We maken graag een voorstel op maat.

ECO toiletten voor festival

Voor een meerdaags evenement

Een meerdaags dancefestival met honderdduizend bezoekers? Hier gaat ons bloed sneller van stromen. Met veel plezier gaan wij met jou om tafel om dit samen te realiseren.

Hoeveel toiletten heb je nodig?

Bereken het direct met onze handige ECO Toilet rekenmodule.

Met de rekenmodule kun je uitrekenen hoeveel toiletten je ongeveer nodig hebt. De rekenmodule gaat uit van een gelijke verdeling tussen man en vrouw. De rekenmodule geeft een algemeen advies. Ieder evenement heeft specifieke wensen en vraagt om een andere aanpak.

Daarom geven onze specialisten het liefst advies op maat. Wij denken met je mee. Zowel in economisch opzicht als logistiek. En altijd met oog voor duurzaamheid.

Vragen die wij
vaak krijgen

Voor het plaatsen van het sanitair is doorgaans een vergunning nodig, maar vaak ook is dit onderdeel van de vergunning voor het bouwproject of het evenement. Hoe dat precies zit, verschilt per gemeente en kun je daar het beste navragen.

De locatie moet goed bereikbaar én goed berijdbaar zijn voor onze vrachtwagen. Onze reinigingswagens zijn 2,5 meter breed, 3,2 meter hoog en wegen 7 ton. Ze kunnen op onverhard terrein rijden, zandgrond daarentegen niet. We kunnen de bouwplaats het beste bereiken als deze binnen een straal van vijf meter van een verharde weg ligt.

Wij kunnen
je helpen