Europees marktleider  Landelijke dekking  Gevarieerd aanbod Ecologisch en duurzaam

Bestel simpel en snel

De webshop van ECO Toilet. Speciaal voor particulieren. Simpel en snel een toilet huren.

Direct online huren

Het gemak van snel bestellen

ECO Toilet is groot geworden in de bouw en evenementen, maar ook particulieren hebben behoefte aan tijdelijk sanitair. Daarom kunt u bij ECO Toilet ook voor uw particuliere verbouwing of feest sanitair huren. Een webshop voor particulieren waar je simpel en snel tijdelijk sanitair kunt bestellen en waar je veilig kunt betalen met iDeal.

In slechts drie stappen een toilet bestellen

In slechts drie stappen kun je als particulier een toilet bestellen. Wij leveren in heel Nederland. De prijzen zijn altijd inclusief bezorging en schoonmaak.

  1. Vul je postcode in,
  2. Kies het type sanitair en het aantal naar keuze.
  3. Vul je gegevens in en betaal veilig met iDeal.

Zo simpel is het.

Direct bestellen
Landelijke dekking
Simpel en snel bestellen
20.000 toiletten
Veilig betalen met iDeal
50 jaar ervaring
ECO toilet binnenkant versierd met slingers

Voor een feest

Leuk zo’n feest, maar de rommel de dag erna is minder. Zet een ECO toilet of een plaszuil in de tuin en jouw toilet blijft lekker schoon.

ECO Toilet tijdens een verbouwing voor het huis

Voor een verbouwing

Een ECO Toilet achter het huis of een portable toilet in huis: een uitkomst bij verbouwingen als tijdelijke vervanging van het sanitair.

ECO toiletten en plaszuilen huren voor verenigingen

Voor alle verenigingen

Een gezellig toernooi op de club? Met tijdelijk sanitair voorkom je een rij bij het toilet én verminder je het waterverbruik.

Regel het online,
wel zo makkelijk

Direct online huren

Vragen die wij
vaak krijgen

Dit is wel het handigst. Je kunt dan met de chauffeur overleggen over de juiste plek. Als het echt niet lukt om thuis te zijn voor de levering, dan ontvangen wij van tevoren graag een duidelijke instructie voor de plaatsing van het sanitair.

De locatie moet goed bereikbaar en berijdbaar zijn voor onze vrachtwagens. Onze reinigingswagens zijn 2,5 meter breed, 3,2 meter hoog en wegen 7 ton. Ze kunnen op onverhard terrein rijden, maar niet op zandgrond. We kunnen een locatie goed bereiken als deze binnen een straal van vijf meter van de verharde weg ligt.

Je betaalt – vooraf – veilig en eenvoudig met iDeal. Een order wordt na betaling pas ingeboekt. Als je later betaalt, kan dit gevolgen hebben voor de levering.

Nee, het is helaas niet mogelijk om contant te betalen.

Bij schade aan het sanitair kun je het beste direct contact met ons opnemen via 0880188002.

Ja, dat kan. Het moet wel precies volgens de regels, zodat het juridisch klopt. Hoe dat werkt, lees je hieronder:

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zul je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij kunnen
je helpen

team-ecotoilet