Volgens de wet moet je op een bouwplaats met meer dan één werknemer al een toiletvoorziening regelen. Nu is dat in de praktijk natuurlijk niet altijd praktisch, maar zeker bij langdurige projecten is plaatsing van mobiel sanitair geen overbodige luxe. Je doet het uit respect voor de behoeften van je medewerkers, uit hygiënische overwegingen, maar net zo goed om economische redenen. Als er voldoende schone toiletten aanwezig zijn, hoeven de werknemers de bouwplaats niet te verlaten, zodat minder tijd verloren gaat.

De winst van een tijdelijk toilet

In de bouw draait alles om effectieve inzet van manuren. Laten we er van uit gaan dat je niet wilt dat mensen ergens tegen een muur gaan staan of in de bosjes gaan zitten. Als één werknemer elke dag 15 minuten kwijt is door heen en weer naar een toilet buiten de bouwplaats te lopen, verlies je wekelijks 1 uur en 15 minuten productieve tijd. Met twee medewerkers kom je al aan de 2,5 uur.

 

 

Handige oplossingen voor elke bouwplaats

ECO Toilet heeft zijn wortels in de bouw. We zijn ooit begonnen met verhuur van toiletten op bouwplaatsen en blijven ook nu nog bezig met de ontwikkeling van nieuwe praktische oplossingen op het gebied van tijdelijk sanitair. Denk aan makkelijk verrijdbare mobiele urinoirs. Aan plaszuilen met een hijsoog. Maar ook gewone ECO toilettenportable toiletten en mobiele handwasstations.

Meer weten?

Meer weten over tijdelijke sanitaire oplossingen voor de bouw? Wij ondersteunen je graag met advies én uitvoering. Stel je vragen of regel een afspraak voor overleg via onze contactpagina.

Sanitaire Voorzieningen.

Voor wie.

pluspunten.

mag ik
u helpen?

aanhef   
Mag ik u helpen?
ECO Toilet
BUKO Bedrijvenpark 2
Beverwijk
Postbus 519
1940 AM Beverwijk
T 0251 262700
F 0251 262701
info@ecotoilet.nl