• Sanitair voor gemeentes en de overheid.

    Sanitair voor gemeentes en de overheid

ECO Toilet is één van de grootste dienstverleners op het gebied van verhuren, leveren, reinigen en het in beheer nemen van tijdelijk sanitair in heel Nederland.

Tijdelijk sanitair rond evenementen

Als de Toppers naar de ArenA komen, Marco Borsato zorgt voor een uitverkochte Ziggo Dome of Koningsdag gevierd wordt dan zijn de aanwezige sanitaire voorzieningen vaak niet voldoende. Mensen komen vaak al uren tevoren in de rij staan om een mooi plekje te bemachtigen. Het is de taak van de overheid om te zorgen dat de openbare ruimte voldoende voorzieningen heeft om deze 'overstroom' te verwerken. Wij adviseren de autoriteiten over de plaatsing van tijdelijk sanitair, beheren dit voor, tijdens en na het evenement en halen ook alles weer keurig weg.

Partner in wildplasprojecten

De handhaving van het wildplasverbod is niet eenvoudig. Wat doe je als je na flinke consumptie van alcohol én na sluitingstijd nodig moet? Dan is een hoekje bij de kerk of het portiek van een woon- of winkelpand vaak de enige oplossing. Om potentiële wildplassers een frisser alternatief te bieden, werken wij nauw met de gemeente samen. We plaatsen bijvoorbeeld op vrijdagavond plaszuilen op strategische plaatsen in het uitgaansgebied en halen die op zaterdagmorgen - voor de winkels open gaan - weer weg. Op zaterdagavond herhalen we die actie. Dit blijkt uitstekend te werken en ook de politie is blij. Want als er dan ondanks de plaszuil tóch iemand tegen de kerk gaat staan, kan die zonder pardon op de bon.

Sanitaire én militaire operaties

Een bijzonder voorbeeld van onze samenwerking met de overheid is de ondersteuning van Defensie bij militaire oefeningen. Die vinden vaak plaats in de natuur, waar natuurlijk geen sanitaire voorzieningen zijn. Om te voorkomen dat een bos- of heideperceel te sterk vervuilt, plaatsen wij voor de duur van de oefening tijdelijke toiletunits nét buiten de actieve zone.

Wat kunnen we voor jouw organisatie doen?

Ben je verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en wil je zorgen voor hygiënische afwikkeling van evenementen? Wij ondersteunen je graag met advies én uitvoering. Stel je vragen of regel een afspraak voor overleg via onze contactpagina.

pluspunten.

Sanitaire Voorzieningen.

Voor wie.

gerelateerd nieuws.

mag ik
u helpen?

aanhef   
Mag ik u helpen?
ECO Toilet
BUKO Bedrijvenpark 2
Beverwijk
Postbus 519
1940 AM Beverwijk
T 0251 262700
F 0251 262701
info@ecotoilet.nl