ECO Toilet zet samenwerking voort met

Le Champion

Langetermijnrelaties vormen de basis

Le Champion organiseert toonaangevende en onderscheidende sportevenementen zoals de Saucony Egmond Halve Marathon, de TCS Amsterdam Marathon, de Dam tot Dam loop, de Ronde van Noord-Holland en de Plus Wandel4daagse Alkmaar, plus kleinschaligere activiteiten op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen. In totaal brengt Le Champion jaarlijks 200.000 mensen in beweging.

ECO Toilet en Le Champion zijn al 25 jaar aan elkaar verbonden. Samen zorgen ze voor de een gestroomlijnde organisatie van de evenementen, waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt.

Charles Nagel, directeur BUKO Huisvesting en ECO Toilet is trots dat we mogen meewerken aan de totaalbeleving van deelnemers bij de evenementen van Le Champion: “BUKO Huisvesting ondersteunt Le Champion al jaren met tijdelijke accommodaties voor vrijwilligers en met sanitaire voorzieningen. Samen werken we aan een groene economie. We beschikken sinds kort over een installatie waarmee het recycling-proces optimaal werkt.”

Hans Bregman, Manager Facilitaire Zaken bij Le Champion: “We zijn erg te spreken over de uitstekende samenwerking met BUKO Huisvesting en ECO Toilet. Hun oplossingen en klantgerichtheid bij onze evenementen vormen al vele jaren een stevige basis voor onze evenementen. We zijn blij dat we deze samenwerking de komende jaren op een nog duurzamere manier voort kunnen zetten.”

Charles Nagel en Hans Bregman en hun team

Over Le Champion

Le Champion organiseert toonaangevende en onderscheidende sportevenementen op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen, zoals de Saucony Egmond Halve Marathon, de TCS Amsterdam Marathonde Dam tot Damloopde Ronde van Noord-Holland en de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Maar ook kleinschalige activiteiten, zoals fiets- en wandelreizen in binnen- en buitenland staan ieder jaar op het programma. In totaal brengt Le Champion jaarlijks 200.000 mensen in beweging en zijn er 18.000 leden aangesloten bij de vereniging. Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl.

Vragen die wij
vaak krijgen

ECO staat voor de meest ECOnomische sanitaire oplossing op locatie. Maar ECO staat ook voor ECOlogisch. We gebruiken biologisch afbreekbare middelen (een blauwe pil die geuren neutraliseert) en de urine en fecaliën die we inzamelen worden gerecycled tot fosfaat en biogas. Dat doen we in samenwerking met PWN. We hebben laatst geïnvesteerd in een zeefinstallatie waardoor we urine en fecaliën tijdens het legen van het sanitair nog beter kunnen opvangen en voorbewerken. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld.

Wij beschikken over de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2015, NEN-EN-ISO 14009:2015 en VGM Checklist Aannemers (VCA**). Je vindt ze op de pagina ‘over ons’.

Het KvK-nummer van ECO Toilet B.V. is 34078564.

De locatie moet goed bereikbaar en berijdbaar zijn voor onze vrachtwagens. Onze vrachtwagens zijn 2,5 meter breed, 3,2 meter hoog en doorgaans zo’n 7 ton zwaar. Ze kunnen op onverhard terrein rijden, maar niet op zandgrond. We kunnen de bouwplaats of het evenemententerrein goed bereiken als deze binnen een straal van vijf meter van de verharde weg ligt.

Nee, wij zijn een verhuurbedrijf en we verkopen geen sanitair.

Wij kunnen
je helpen

team-ecotoilet