ECO Toilet zet samenwerking voort met

Le Champion

Langetermijnrelaties vormen de basis

Le Champion organiseert toonaangevende en onderscheidende sportevenementen zoals de Saucony Egmond Halve Marathon, de TCS Amsterdam Marathon, de Dam tot Dam loop, de Ronde van Noord-Holland en de Plus Wandel4daagse Alkmaar, plus kleinschaligere activiteiten op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen. In totaal brengt Le Champion jaarlijks 200.000 mensen in beweging.

ECO Toilet en Le Champion zijn al 25 jaar aan elkaar verbonden. Samen zorgen ze voor de een gestroomlijnde organisatie van de evenementen, waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt.

Charles Nagel, directeur BUKO Huisvesting en ECO Toilet is trots dat we mogen meewerken aan de totaalbeleving van deelnemers bij de evenementen van Le Champion: “BUKO Huisvesting ondersteunt Le Champion al jaren met tijdelijke accommodaties voor vrijwilligers en met sanitaire voorzieningen. Samen werken we aan een groene economie. We beschikken sinds kort over een installatie waarmee het recycling-proces optimaal werkt.”

Hans Bregman, Manager Facilitaire Zaken bij Le Champion: “We zijn erg te spreken over de uitstekende samenwerking met BUKO Huisvesting en ECO Toilet. Hun oplossingen en klantgerichtheid bij onze evenementen vormen al vele jaren een stevige basis voor onze evenementen. We zijn blij dat we deze samenwerking de komende jaren op een nog duurzamere manier voort kunnen zetten.”

Charles Nagel en Hans Bregman en hun team

Over Le Champion

Le Champion organiseert toonaangevende en onderscheidende sportevenementen op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen, zoals de Saucony Egmond Halve Marathon, de TCS Amsterdam Marathonde Dam tot Damloopde Ronde van Noord-Holland en de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Maar ook kleinschalige activiteiten, zoals fiets- en wandelreizen in binnen- en buitenland staan ieder jaar op het programma. In totaal brengt Le Champion jaarlijks 200.000 mensen in beweging en zijn er 18.000 leden aangesloten bij de vereniging. Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl.

Vragen die wij
vaak krijgen

Als particuliere klant kunt u online bestellen.

Als zakelijke klant kunt u gebruikmaken van het handige klantenportaal van DIXI! Hierin beschikt u op elk gewenst moment over een actuele lijst van uw orders. Bovendien kunt u in deze eigen, digitale omgeving zelf bestellingen plaatsen, stilleggen en annuleren. Inmiddels maken al 90% van alle DIXI-klanten met volle tevredenheid gebruik van dit klantenportaal. Een e-mail naar verhuur@dixi.nl is genoeg om u aan te melden. Via dit mailadres kunt u ook meer informatie ontvangen.

De locatie moet goed bereikbaar en berijdbaar zijn voor onze vrachtwagens. Onze vrachtwagens zijn 2,5 meter breed, 3,2 meter hoog en doorgaans zo’n 7 ton zwaar. Ze kunnen op onverhard terrein rijden, maar niet op zandgrond. We kunnen de bouwplaats of het evenemententerrein goed bereiken als deze binnen een straal van vijf meter van de verharde weg ligt.

Nee, wij zijn een verhuurbedrijf en we verkopen geen sanitair.

Voor u blijft voorlopig alles hetzelfde. De komende tijd blijven we onder de naam ECO Toilet voorzien in uw behoefte aan tijdelijk sanitair. U kunt blijven vertrouwen op onze hoge servicegraad, met als bijkomend voordeel dat onze landelijke dekking nu veel groter is geworden! U heeft nu bovendien meer te kiezen; naast de bekende ‘festival’- en bouwtoiletten levert DIXI ook luxe sanitaire containers, sanitaire toiletwagens en selfsupporting trailers. DIXI biedt voor elke doelgroep een oplossing op maat, waar dan ook in Nederland; op elke bouwplaats, tijdens elk evenement. En natuurlijk op nog veel meer locaties.

ECO staat voor de meest ECOlogisch sanitaire oplossing op locatie. We gebruiken biologisch afbreekbare middelen die geuren neutraliseert. De urine en fecaliën die we inzamelen worden gerecycled tot fosfaat en biogas. Dat doen we in samenwerking met PWN. We hebben een zeefinstallatie waardoor we urine en fecaliën tijdens het legen van het sanitair nog beter kunnen opvangen en voorbewerken. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld.

Wij beschikken over de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2015, NEN-EN-ISO 14009:2015, VGM Checklist Aannemers (VCA**) en CO2 – Prestatieladder.

Het KvK-nummer van DIXI Sanitary Services B.V. is 24328988.

We zijn in 2021 overgenomen door DIXI, Europees marktleider in toiletverhuur. Voor ons als ECO Toilet een mooie nieuwe stap, waarmee we de toekomst ingaan als de grootste toiletverhuurder van Nederland.

Wij kunnen
je helpen