ECO Toilet verzorgt sanitair voor

Mysteryland

Ruim 600 toiletten, mindervalide voorzieningen en plaszuilen

Mysteryland is één van de grootste elektronische muziekfestivals van Nederland en dat gewoon in onze achtertuin, de Haarlemmermeer. Elke zomer komen DJ’s van over de hele wereld om de 100.000 bezoekers een weekend lang te laten genieten van het beste dat de danswereld te bieden heeft. Mysteryland heeft een naam hoog te houden als het gaat om de organisatie van dance-events. Duurzaamheid, gezondheid en veiligheid staan centraal en faciliteiten en logistiek zijn perfect geregeld. ECO Toilet verzorgt op zowel het festivalterrein als de camping het sanitair: ruim 600 toiletten, inclusief mindervalide voorzieningen en plaszuilen. Het Freshteam staat garant voor een optimaal schone en frisse festivalbeleving.

Vragen die wij
vaak krijgen

ECO staat voor de meest ECOnomische sanitaire oplossing op locatie. Maar ECO staat ook voor ECOlogisch. We gebruiken biologisch afbreekbare middelen (een blauwe pil die geuren neutraliseert) en de urine en fecaliën die we inzamelen worden gerecycled tot fosfaat en biogas. Dat doen we in samenwerking met PWN. We hebben laatst geïnvesteerd in een zeefinstallatie waardoor we urine en fecaliën tijdens het legen van het sanitair nog beter kunnen opvangen en voorbewerken. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld.

Wij beschikken over de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2015, NEN-EN-ISO 14009:2015 en VGM Checklist Aannemers (VCA**). Je vindt ze op de pagina ‘over ons’.

Het KvK-nummer van ECO Toilet B.V. is 34078564.

De locatie moet goed bereikbaar en berijdbaar zijn voor onze vrachtwagens. Onze vrachtwagens zijn 2,5 meter breed, 3,2 meter hoog en doorgaans zo’n 7 ton zwaar. Ze kunnen op onverhard terrein rijden, maar niet op zandgrond. We kunnen de bouwplaats of het evenemententerrein goed bereiken als deze binnen een straal van vijf meter van de verharde weg ligt.

Nee, wij zijn een verhuurbedrijf en we verkopen geen sanitair.

Wij kunnen
je helpen

team-ecotoilet